Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk kilit görmek

Rüyada bozuk kilit görmek

Rüyada bozuk kilit görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, sağlık ve şifa bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk kilit gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada bozuk kilit görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada kilit kilitlemek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Rüyada kapı kiliti görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilidi açık görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalettir.

Rüyada kapı kilit görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işarettir.

Rüyada kırılmış kilit görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments