Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk kapı kilidi görmek

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, mallarının ve kazancının çoğalacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk kapı kilidi gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk kilit görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidini açmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açamamak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments