Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kiliti görmek

Rüyada kapı kiliti görmek

Rüyada kapı kiliti görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada kapı kiliti gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak borçları varsa ödeyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments