Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilit görmek

Rüyada kapı kilit görmek

Rüyada kapı kilit görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kilit gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek itibarın sarsılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek yurtdışına gidileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, bedeninin de iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilitlenmeyen kapı görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işaret eder.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, huzurlu günlerin geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi kırmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zahmet veren işlerin artacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments