Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilit kilitlemek

Rüyada kilit kilitlemek

Rüyada kilit kilitlemek bir sebeple çok üzüleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, devlete hizmet etmeye, maddi gücünün her geçen gün artacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilit kilitlemek gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada kilit kilitlemek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine inanılır.

Rüyada kendini kilitlemek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine işarettir.

Rüyada birini kilitlemek zor zamanların sona ereceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sandık kilitlemek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, prestij kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri kilitlemek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtar kilitlemek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments