Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilidi bozuk kapı görmek

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek geçim derdinin biteceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, iyi halinin kalmayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilidi bozuk kapı gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk kilit görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi kırmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına yorulur.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalet eder.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir fitne çıkarmaya, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments