Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepte bozuk para görmek

Rüyada cepte bozuk para görmek

Rüyada cepte bozuk para görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada cepte bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada cepte bozuk para görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cepte bozuk para çıkarmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bozuk cep telefonu görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kazancı arttıracağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cepte para bulmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebi para dolu görmek darlanacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada cepten para çıkarmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada cepten para almak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada cebimde kağıt para görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kötü gidişe dur denileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments