Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük asansöre binmek

Rüyada büyük asansöre binmek

Rüyada büyük asansöre binmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük asansöre binmek gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Rüyada büyük asansöre binmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli asansöre binmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işaret eder.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine alamet eder.

Rüyada asansöre binmekten korkmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada asansör binmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Rüyada otelde asansöre binmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşınla asansöre binmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk asansöre binmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, gönül kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments