Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, malının artacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, hem çok mutlu olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek hayatının iplerini eline alacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, fakirliğinin biteceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada boyunun uzadığını görmek dargınların barışacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments