Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek başının ağrıyacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kar elde edileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulur.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunun uzadığını görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada boyun uzadığını görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments