Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun koklamak

Rüyada boyun koklamak

Rüyada boyun koklamak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, borçların artacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada boyun koklamak gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada boyun koklamak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunda kıl görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık boyun görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada boyun ısırmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Rüyada boyun sıkmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments