Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun mor görmek

Rüyada boyun mor görmek

Rüyada boyun mor görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyun mor gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Rüyada boyunda morarma görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada boyun mor görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyun ısırmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada boyunun uzaması görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyundan öpmek zaferlere doymayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments