Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın boyunluk görmek

Rüyada altın boyunluk görmek

Rüyada altın boyunluk görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın boyunluk gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Rüyada altın boyunluk görmek çok büyük zararlar edeceğine, bereketin ve verimin geleceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek kazancında bereketin artacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada boyunu uzun görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine işarettir.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada boyun emmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, zarar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada boyun koklamak sıkıntılarına ortak olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine tabir olunur.

Rüyada boyun uzadığını görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments