Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunbağı görmek

Rüyada boyunbağı görmek

Rüyada boyunbağı görmek işlerin rast gideceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada boyunbağı gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada boyundan ısırılmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada boyunu ölçtürmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, malında zulüm meydana gelmesine işarettir.

Rüyada boyun tutulması görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyun kesmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyun bükmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments