Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün boyunu uzun görmek

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün boyunu uzun gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzun görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, prestij sahibi olunacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunun uzun olduğunu görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments