Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun tutulması görmek

Rüyada boyun tutulması görmek

Rüyada boyun tutulması görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyun tutulması gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada boyun tutulması görmek olmayacak hayallere kapılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ele tutuşan çift görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, büyük hatalar yapacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ipe tutunarak sallanmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tutunarak uçmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işarettir.

Rüyada dilin tutulması görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada baca tutuşması görmek herkesin takdirini toplayacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada dilinin tutulmasını görmek büyük bir borcun altına gireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek kendini bunu başaracağına, sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments