Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun kesmek

Rüyada boyun kesmek

Rüyada boyun kesmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyun kesmek gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada kılıçla boyun kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyun kesmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın boyunluk görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada boyun kesilmesini görmek her anlamda feraha kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek eğlenceli günler geçireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments