Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunu ölçtürmek

Rüyada boyunu ölçtürmek

Rüyada boyunu ölçtürmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunu ölçtürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Rüyada boyun atkısı görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulur.

Rüyada boyun görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yeni kapılar açılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boyunu ölçmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada boyunun uzaması görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada boyunda kıl çıktığını görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments