Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla boyun kesmek

Rüyada kılıçla boyun kesmek

Rüyada kılıçla boyun kesmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, bir konuda destek alacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, borçların kapanacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Rüyada kılıçla boyun kesmek gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada kılıçla boyun kesmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyun kesmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla birini kesmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, güzel günler için yaşayacağına yorulur.

Rüyada kılıçla baş kesmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla kafa kesmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalettir.

Rüyada kılıçla kesmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kılıçla adam kesmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, emellere ulaşılacağına, zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada kılıçla insan kesmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahata kavuşacağına, iş sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments