Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun görmek

Rüyada boyun görmek

Rüyada boyun görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, elinin bolluk göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyun gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Rüyada altın boyunluk görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada boyun sıkmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyun ısırmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek patlama noktasına geleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada boyun eti görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments