Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun eti görmek

Rüyada boyun eti görmek

Rüyada boyun eti görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, maddi gücünün azalacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada boyun eti gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Rüyada boyun eti yemek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunda et beni görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada boyun eti görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, işlerinin gelişme göstereceğine alamet eder.

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada boyun sıkmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulur.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına yorulur.

Rüyada altın boyunluk görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments