Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun sıkmak

Rüyada boyun sıkmak

Rüyada boyun sıkmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işarettir.

Rüyada boyun sıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada boyun sıkmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyun uzamasını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boyundan öpmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunda morarma görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada boyunda sivilce görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments