Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun emmek

Rüyada boyun emmek

Rüyada boyun emmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyun emmek gördüyseniz:

  • Aya özgüven patlamasıyla başlıyorsunuz.

Rüyada boyun emmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin memesini emmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin memesini emmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının memesini emmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada parmak emdiğini görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada parmak emmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadından süt emmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin dilini emmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments