Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dilini emmek

Rüyada birinin dilini emmek

Rüyada birinin dilini emmek çok önemli noktalara geleceğine, nefsine yenileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, harcama gücünün artacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dilini emmek gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Rüyada dil emmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin dilini emmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan kanı emmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin süt emdiğini görmek büyük ferahlık yaşayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan zehiri emmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sahip olacağı malın faazlalığına alamet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü emmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalettir.

Rüyada zehir emmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, hileye, fesada bulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments