Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadından süt emmek

Rüyada bir kadından süt emmek

Rüyada bir kadından süt emmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ona kavuşacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadından süt emmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Rüyada kadının memesinden süt emmek ev sahibi olunacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada bir kadından süt emmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iyi konumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Rüyada kadın memesinden süt emmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadından süt emmek zenginliğe kavuşulacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyundan süt emmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, giden birinin geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinden süt emmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt emdiğini görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments