Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu tavşan görmek

Rüyada boynuzlu tavşan görmek

Rüyada boynuzlu tavşan görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu tavşan gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada boynuzlu tavşan görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada inek boynuzu görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu şeytan görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boynuz tutmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzunun çıktığını görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çalışmalarının beğenileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuz kesmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu yılan görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments