Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu yılan görmek

Rüyada boynuzlu yılan görmek

Rüyada boynuzlu yılan görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu yılan gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu yılan öldürmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu yılan görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu boğa görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, başının belaya girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu şeytan görmek onun istediği yoldan gideceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gergedan boynuzu görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kısmetin açılacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments