Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuz tutmak

Rüyada boynuz tutmak

Rüyada boynuz tutmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuz tutmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Rüyada inek boynuzu tutmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada koçun boynuzunu tutmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, takdir edileceği işler yapacağına delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, doğru adımlar atacağına, konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada koçun boynuzundan tutmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koç boynuzu tutmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuz tutmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kudretinin yerine geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuz kesmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz koç görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments