Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu şeytan görmek

Rüyada boynuzlu şeytan görmek

Rüyada boynuzlu şeytan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, itibarını zedeleyeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, imkânların günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu şeytan gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada boynuzlu şeytan görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, işlerinin artacağına işarettir.

Rüyada kafada boynuz görmek büyük işlere imza atacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada altın boynuz görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada boynuzlu inek görmek arkadaştan görülecek faydaya, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu öküz görmek sözünde duracağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işaret eder.

Rüyada boynuz takmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments