Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu domuz görmek

Rüyada boynuzlu domuz görmek

Rüyada boynuzlu domuz görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu domuz gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Rüyada boynuzlu domuz görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koç boynuzu kesmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu yılan öldürmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu boğa görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazancın yetmez olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada boynuzsuz koç görmek işinden evine gidip geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yeni bir işe gireceğine, ticarette başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments