Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzsuz koç görmek

Rüyada boynuzsuz koç görmek

Rüyada boynuzsuz koç görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada boynuzsuz koç gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, ortağından ayrılacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek hakkını alacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulur.

Rüyada koç boynuzu kesmek övgü dolu sözler işiteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Rüyada boynuzlu koç görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzsuz koç görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments