Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu boğa görmek

Rüyada boynuzlu boğa görmek

Rüyada boynuzlu boğa görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, yeni mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu boğa gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Rüyada boynuzlu boğa görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada boğa boynuzu görmek zengin olunacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada çift boynuzlu at görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu at görmek çok hayırlı işlere atılacağına, güzel günlerin yaşanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments