Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek tarafından boynuzlanmak

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu inek görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu inekler görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz inek görmek asık yüzlerin güleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada inek boynuz görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, mevki kaybına uğrayacağına, isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek boynuzlaması görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments