Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu koç kafası görmek

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, acı tecrübeler edineceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu koç kafası gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, gönlünce harcama yapmasına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koç boynuzu kesmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hasta ise iyileşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koç boynuzu tutmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yüksek bir makamı olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments