Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu dana görmek

Rüyada boynuzlu dana görmek

Rüyada boynuzlu dana görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu dana gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada boynuzlu dana görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, fesada bulaşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini boynuzlu görmek önemli sorumluluklar alacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada boynuz tutmak çok büyük bir işe girileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada inek boynuz görmek başarı ve zafer kazanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, içinin hafifleyeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına alamet eder.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu fare görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments