Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ineğin boynuzunu kırmak

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, dinç kalacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada boynuz kırmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, borçlarının artacağına yorulur.

Rüyada koçun boynuzunu kırmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak zor günlerin biteceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu inekler görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Rüyada inek boynuz görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada inek boynuzu tutmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments