Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek boynuz görmek

Rüyada inek boynuz görmek

Rüyada inek boynuz görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, mutluluğunun da artacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek boynuz gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Rüyada boynuzlu inekler görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek boynuzu görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek boynuzu tutmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işarettir.

Rüyada inek boynuz görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments