Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuz takmak

Rüyada boynuz takmak

Rüyada boynuz takmak hasta olanın da iyileşeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, küs kimselerin barışacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada boynuz takmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Rüyada boynuz takmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada boynuz tutmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu geyik görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu sığır görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu koç görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu tosun görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu ata binmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments