Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu sığır görmek

Rüyada boynuzlu sığır görmek

Rüyada boynuzlu sığır görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aydınlanacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, saygınlığının artacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu sığır gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Rüyada boynuzlu sığır görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Rüyada sığır eti kesmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalettir.

Rüyada bir sürü sığır görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada sığır derisi görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vahşi sığır görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sığır yıkamak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada kara sığır görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü sığır görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments