Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu ata binmek

Rüyada boynuzlu ata binmek

Rüyada boynuzlu ata binmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu ata binmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada boynuzlu ata binmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu ata binmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada gelin olup ata binmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf ata binmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada hamileyken ata binmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğerli ata binmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Rüyada ata binmek at görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ata binmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments