Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu koç görmek

Rüyada boynuzlu koç görmek

Rüyada boynuzlu koç görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu koç gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada boynuzsuz koç görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu koç görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koç boynuzu görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada koç boynuzu kesmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada koç boynuzu tutmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, düşman malından yemeye, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments