Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuz kırmak

Rüyada boynuz kırmak

Rüyada boynuz kırmak başarılarının her geçen gün artacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bir anda yükseleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada boynuz kırmak gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada boynuz kırmak tamamen içine kapanacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada koçun boynuzunu kırmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulur.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, onlara galip geleceğine, sayılacağına ve sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük boynuz görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments