Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boynuz görmek

Rüyada büyük boynuz görmek

Rüyada büyük boynuz görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük boynuz gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük boynuz görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına alamet eder.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek ortağından ayrılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada büyük boynuzlu hayvan görmek hayallerinin suya düşeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu camış görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu koyun görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments