Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunun sıkıldığını görmek

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boynunun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada canı sıkılmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah sıkıldığını duymak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, rakipleri mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabanca sıkıldığını görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok üzüleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine inanılır.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, keyfin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkılmak bunalmak hasret ve özlem gidereceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments