Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canı sıkılmak

Rüyada canı sıkılmak

Rüyada canı sıkılmak zorlukların çözüme kavuşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada canı sıkılmak gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Rüyada canı sıkılmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, moral bulacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada canının sıkıldığını görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet eder.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada balık sıkılmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalettir.

Rüyada sıkılmak üzülmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hastalığın biteceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada üzülmek sıkılmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Rüyada içinin sıkıldığını görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments