Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkılmak bunalmak

Rüyada sıkılmak bunalmak

Rüyada sıkılmak bunalmak hakkını alacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkılmak bunalmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sıkılmak bunalmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok bunalmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Rüyada kalabalıktan bunalmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcaktan bunalmak patlama noktasına geleceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada silah sıkıldığını duymak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada boğazı sıkılmak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kafasına sıkılmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments