Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, borçların biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boğazınızın sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalettir.

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek buna rağmen kazanç getireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazı sıkılmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada göğsünün sıkıldığını görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments