Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan kurşunlanmak

Rüyada boynundan kurşunlanmak

Rüyada boynundan kurşunlanmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada boynundan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada boynundan kurşunlanmak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kısmetinizin açılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak insanların takdirini kazanacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynundan kurşun yemek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun eritmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada karnında kurşun görmek yeni işlere girişileceğine, aniden evlilik kararı alacağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başından kurşunlanmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments