Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun eritmek

Rüyada kurşun eritmek

Rüyada kurşun eritmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kurşun eritmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Rüyada kurşun eritmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada eritilmiş yağ görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, güzel günler yaşayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eritilmiş tereyağı görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kazancının da artacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada itfaiye eri görmek yakında işlerinin aksayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ermiş adam görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalettir.

Rüyada göbek eritmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada bal eritmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments