Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda zincir kolye görmek

Rüyada boynunda zincir kolye görmek

Rüyada boynunda zincir kolye görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada boynunda zincir kolye gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna altın zincir takmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek günden güne kazancının artacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda altın zincir görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada boynunda zincir görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, rızkın artacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments